Baltųjų kopūstų salotos Coleslaw

 

Šios baltųjų kopūstų salotos negaminamos Big Green Egg kepsninėje, bet yra gardus ir gaivinantis garnyras, kurį galite patiekti su, pavyzdžiui, rūkyta kiaulienos nugarine. Kiekis labai lengvai padvigubinamas, jei planuojate savo kamado kepsninėje gaminti didesnei grupei žmonių.

 

 

VIRTUVĖ: VOKIEČIŲ

SUDĖTINGUMAS: LENGVAS

PASIRUOŠIMAS IŠ ANKSTO: –

GAMINIMO TRUKMĖ: 15 MIN.

IŠ VISO: 15 MIN.

IŠEIS: 4 PORCIJOS

INGREDIENTAI

 

 

KOPŪSTAI

½ baltojo kopūsto

GARSTYČIŲ PADAŽAS

2 v.š. stambių vokiškų garstyčių

100 ml saulėgrąžų aliejaus

1 v.š. suši acto

½ v.š. cukraus pudros

 

GAMINIMAS

 

 

1. Nedideliame puode sumaišykite ingredientus padažui ir nuolat maišydami pakaitinkite iki 60°C, kol padažas pradės tirštėti.

2. Palikite garstyčių padažą ataušti. Per tą laiką į plonas juosteles supjaustykite baltąjį kopūstą.

3. Į supjaustytą kopūstą įmaišykite atvėsusį padažą. Uždenkite ir laikykite šaldytuve iki patiekimo.

 


© Big Green Egg Europe, www.biggreenegg.eu

close