DARIUS
DABROVOLSKAS
VIRĖJŲ IR KONDITERIŲ
ASOCIACIJOS PREZIDENTAS

LIETUVOS RESTORANŲ VYR.

VIRĖJAS
RENATA
SKAITYTI DAUGIAU
NIČAJIENĖ

SEZONINEVIRTUVE.LT AUTORĖ,

YRA SUKŪRUSI 6 KULINARINES KNYGAS

SEZONINIO MAISTO TINKLARAŠČIO

AUTORĖ

JUSTINAS
SKAITYTI DAUGIAU
MISIUS
VIRTUVĖS VADOVAS

RESTORANO 'SWEET ROOT'

VIRĖJAS
NIDA
SKAITYTI DAUGIAU
DEGUTIENĖ

ŽINOMA MAISTO TINKLARAŠTININKĖ

IR AISTRINGA KELIAUTOJA

KULINARINIŲ KNYGŲ AUTORĖ,

AUTORĖ

DARIUS DABROVOLSKAS

Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacijos prezidentas, sveikatingumo ir poilsio komplekso „Vytautas Mineral SPA“ restorano virtuvės vadovas Darius Dabrovolskas pastebėjo, kad pastaruoju metu kepimas ant žarijų yra ant bangos.

„Žmonės yra pasiilgę dūmo skonio maisto. Tad dažname restorane rasime dūmo skonio patiekalų: kepsnių, žuvies, burgerių, kremo ar dar ko nors. Manau, kad Big Green Egg kepimo ant grotelių kultūrai Lietuvoje davė revoliucinį impulsą ir pakelė patį kepimą grilyje į visiškai kitą lygį. Nes patiekalų skonį ir sultingumą čia galima gauti fantastišką. Lietuvoje, kaip ir visame pasaulyje, susidarė Big Green Egg aistruolių armija – tai žmonės, kurie labiausiai vertina kokybę ir maisto skonį. Vyksta kasmetiniai Big Green Egg’s Flavour Fair festivaliai, kur galima mokytis iš geriausių šalies šefų, dalintis receptais, ragauti naujus patiekalus.“

close