VIRTUVĖS ŠEFŲ ATSILIEPIMAI

„Big Green Egg kepsnines naudojame jau daugelį metų, jos patrauklios tuo, kad jas galima naudoti kaip lauko kepsnines ir orkaites, o temperatūra reguliuojama laipsnių tikslumu. Tikra ir tikslu.“

Jonnie Boer, „De Librije“ restorano (įvertinto 3 „Michelin“ žvaigždutėmis) Zvolėje virtuvės šefas ir savininkas.


„Big Green Egg – kepsninė, radusi vietą mano virtuvėje… Tvirta, patikima ir itin naši!“

Sergio Herman, „Oud Sluis“ restorano (įvertinto 3 „Michelin“ žvaigždutėmis) Sluise virtuvės šefas ir savininkas


„Kiekvieno virtuvės šefo svajonė!“ 

Wilfred Tegelaar, restoranas Woods


„Geriausia lauko kepsninė pasaulyje!“

Virtuvės šefas IJsbrant Wilbrenninck


„Geriausias ant grotelių kepto kepsnio skonis, lengvai reguliuojama temperatūra… tai Big Green Egg!“

Alain Alders, „De Vrienden van Jacob“ restorano (įvertinto 1 „Michelin“ žvaigždute) Santporte vyriausiasis šefas.


„Man nepaprastai smagu naudoti Big Green Egg. Joje galima rūkinti, skrudinti ir net kepti labai aukštoje temperatūroje. Dar tyrinėju šios kepsninės galimybių ribas“. 

Italų top šefas Massimo Bottura, „Osteria Francescana“ restorano (įvertinto 3 „Michelin“ žvaigždutėmis, The World’s 50 Best Restaurants, Best Restaurant in the World’2016) Modenoje virtuvės šefas ir savininkas.


VIDEO

 

viedo-image
viedo-image
close