JUSTINAS
MISIUS
VIRTUVĖS VADOVAS

RESTORANO 'SWEET ROOT'

VIRĖJAS
NIDA
SKAITYTI DAUGIAU
DEGUTIENĖ

ŽINOMA MAISTO TINKLARAŠTININKĖ

IR AISTRINGA KELIAUTOJA

KULINARINIŲ KNYGŲ AUTORĖ,

AUTORĖ

DARIUS
SKAITYTI DAUGIAU
DABROVOLSKAS
VIRĖJŲ IR KONDITERIŲ
ASOCIACIJOS PREZIDENTAS

LIETUVOS RESTORANŲ VYR.

VIRĖJAS
RENATA
SKAITYTI DAUGIAU
NIČAJIENĖ

SEZONINEVIRTUVE.LT AUTORĖ,

YRA SUKŪRUSI 6 KULINARINES KNYGAS

SEZONINIO MAISTO TINKLARAŠČIO

AUTORĖ

JUSTINAS MISIUS

Restorano Sweet Root virtuvės vadovas Justinas Misius su Big Green Egg dirba dar palyginti neseniai, bet jau spėjo įsitikinti šios kepsninės privalumais.

„Ją galima naudoti kaip orkaitę, nes yra uždara, geriau išlaiko karštį.

Tuo pačiu Big Green Egg leidžia ne tik paruošti produktą labai žemoje temperatūroje, bet ir išrūkyti. Orkaitės tokio privalumo neturi, o kiti griliai tam tiesiog netinkami“, – teigė šefas.

close