BIG GREEN EGG
MOKYMAI

Big Green Egg mokymai: ‘Masterclass’ (pažengusiems)

„Patobulinkite savo kulinarinius įgūdžius!“- ragina mūsų virtuvės šefai ir kviečia Jus pasisemti žinių ir patobulinti maisto ruošimo Big Green Egg kepsninėje įgūdžius: patarimai ir gudrybės, padėsiantys tapti dar geresniu Big Green Egg namų virėju!

 

Tapkite Big Green Egg virtuozu

 

Šioje įtraukiančioje maisto gaminimo demonstracijoje mūsų šefai jus pakvies į gastronominę kelionę ir atskleis paslaptis, kaip naudojant šį universalų gaminimo įrenginį sukurti išskirtinius skonius ir tekstūras. Nesvarbu, ar esate patyręs kepimo ant grotelių entuziastas, ar naujokas, norintis išplėsti savo gastronominį repertuarą, ši kulinarijos pamoka tikrai įkvėps ir patobulins jūsų gaminimo įgūdžius. Atraskite Big Green Egg kulinarinio meistriškumo paslaptis ir įgykite neįkainojamų žinių.

 

Išmoksite gaminimo principus ir technikas:

 

Kepimas tiesioginėje kaitroje

Kepimas netiesioginėje kaitroje

Rūkinimas

Kepimas žemoje temperatūroje

Kepinių kepimas

 

Šviežių sezoninių produktų gaminimas ir ragavimas

 

Big Green Egg meistriškumo pamoka neapsiriboja tik grilio galimybių demonstravimu. Paruošėme ir ypatingą degustaciją, kurios metu dalyviai galės pasimėgauti įvairiais gardžiais, iš šviežių, sezoninių produktų paruoštais patiekalais. Big Green Egg galymybių ir mūsų šefų įgūdžių derinys garantuoja skonio receptorius sužavėsiančią skonių simfoniją.

 

Mokymus ves mūsų šaunieji šefai:

 

Laurynas Bužinskas 

Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacijos narys, ištikimas Big Green Egg aistruolis ir kulinarinių pamokų ant grilio autorius. Laurynas net ketverius metus iš eilės dalijosi savo žiniomis Big Green Egg Flavour Fair festivaliuose. Dirbo restoranuose „Time“, „Imperial“, „St. Valentino“, „Barcelona“, „Paukščių takas“, „Untold“, sėmėsi patirties Vokietijos, Šveicarijos, Ispanijos ir Danijos restoranuose. Jo paruošti patiekalai nepalieka abejingų!

 

Gediminas Endriukaitis yra kulinarinių laidų vedėjas (SKANIAI IR PAPRASTAI bei GARDU GARDU per TV3). Taip pat Gediminas dirba maisto produktų ir žaliavų komercijos srityje technologu-konsultantu Baltijos šalyse: kuria produktus įvairioms maisto produktų gamybos įmonėms, rengia mokymus bei seminarus. Dirbo žymiausiose Vilniaus restoranuose „Stikliai“, „Stebuklai“, taip pat konditerijos srityje ( „Ali šokoladinė“). Gediminas nuolat stažuojasi pas maisto pramonės profesionalus visoje Europoje, reguliariai lankosi pasaulinėse maisto pramonės parodose, aktyviai domisi pasaulinėmis maisto gamybos tendencijomis. Save įvardina, kaip aistringą maisto mylėtoją.

 

 

KUR: Mokymai vyks nuostabaus grožio Europos Centro Golfo Klube.

Adresas: Golfo g. 20, Girijos k., LT-15130 Vilniaus r. Molėtų pl. 26 km., GPS: 54.910323, 25.312200

 

KADA: 2023 m. rugsėjo 30 d., šeštadienį. Mokymų pradžia 12:00 val.

Mokymų kaina vienam asmeniui: 90 eurų

Mokymų kaina dviems asmenims: 160 eurų

 

*Po mokymų visi norintieji kviečiami į golfo pamoką su treneriu!

 

 

Mokymai vyksta nedidelėmis grupėmis, todėl vietų skaičius labai ribotas.
Vietoje bilietai pardavinėjami nebus, tad dalyvavimu pasirūpinkite dabar.

 

 

 

 


 

close