„Pažink savo Big Green Egg kepsninę geriau!“ – ragina mūsų šefai ir kviečia Jus pasisemti žinių ir patobulinti maisto ruošimo Big Green Egg kepsninėje įgūdžius. Šių mokymų tikslas – supažindinti su gaminimo Big Green Egg kepsninėje principais. Juk žinodami gaminimo principus ir technikas galėsite juos taikyti savarankiškai gamindami bet kokio sudėtingumo patiekalus.
Mokymų metu sužinosite:
Kokias medžio anglis pasirinkti
Kaip taisyklingai užkurti Big Green Egg
Kaip reguliuoti kepsninės temperatūrą
ir t.t.
Išmoksite gaminimo principus ir technikas:
Kepimas tiesioginėje kaitroje
Kepimas netiesioginėje kaitroje
Rūkinimas
Kepimas žemoje temperatūroje
Kepinių kepimas
Be abejo, gaminsime daug gardžių patiekalų iš mėsos, žuvies, paukštienos ir daržovių, kepsime kepinius.
Mokymus ves mūsų šaunieji šefai:
Laurynas Bužinskas
Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacijos narys, ištikimas Big Green Egg aistruolis ir kulinarinių pamokų ant grilio autorius. Laurynas net ketverius metus iš eilės dalijosi savo žiniomis Big Green Egg Flavour Fair festivaliuose. Dirbo restoranuose „Time“, „Imperial“, „St. Valentino“, „Barcelona“, „Untold“, sėmėsi patirties Vokietijos, Šveicarijos, Ispanijos ir Danijos restoranuose. Jo paruošti patiekalai nepalieka abejingų!
KUR: Mokymai vyks nuostabaus grožio Europos Centro Golfo Klube.
Adresas: Golfo g. 20, Girijos k., LT-15130 Vilniaus r. Molėtų pl. 26 km., GPS: 54.910323, 25.312200
*Po mokymų visi norintieji kviečiami į golfo pamoką su treneriu!
KADA: Rugsėjo 18 d., sekmadienį. Mokymų pradžia 12:00 val.
Mokymų kaina vienam asmeniui: 80 eurų
Mokymų kaina dviems asmenims: 140 eurų
Mokymai vyksta nedidelėmis grupėmis, todėl vietų skaičius labai ribotas.
Vietoje bilietai pardavinėjami nebus, tad dalyvavimu pasirūpinkite dabar.