Norite paruošti šventinį patiekalą su žvėriena „Big Green Egg“ kepsninėje? Šis receptas skirtas kamado kepsninei: ant grotelių kepta elnienos filė su saldžiųjų bulvių koše, apkepti Briuselio kopūstai, grybų padažas ir troškintos kriaušės. Troškintas kriaušes galite paruošti dieną iš anksto, o kitus komponentus gaminti tuo pačiu metu, išnaudojant visas „Big Green Egg“ galimybes. Kaip? Sužinosite šiame recepte.
GAMINIMO TECHNIKA: KEPIMAS ANT GROTELIŲ, NETIESIOGINIS KEPIMAS, SKRUDINIMAS, APKEPIMAS
LYGIS: VIDUTINIS
PARUOŠIMO LAIKAS: 15 MINUČIŲ
GAMINIMO LAIKAS: 75 MINUTĖS
VISO: 90 MINUČIŲ
KIEKIS: 6 ASMENIMS
INGREDIENTAI
Žolelių aliejus
1 skiltelė česnako
1 šakelė čiobrelių
1 šakelė rozmarino
1 v.š. alyvuogių aliejaus
Briuselio kopūstai
18 mažų Briuselio kopūstų
1 šalotinis svogūnas
1 v.š. sviesto
Padažas
150 g voveraičių
300 ml veršienos padažo (veal gravy)
Elniena
1 kg elnienos filė
Košė
2 saldžiosios bulvės
2 v.š. alyvuogių aliejaus
Patiekite su
6 troškintos kriaušės link on https://www.biggreenegg.eu/nl/inspiratie/recepten/stoofpeertjes-2
6 šakelės vandens krešulės (watercress)
Reikalingi priedai:
convEGGtor
Krepšys
Pusė convEGGtor akmens
Pusė nerūdijančio plieno grotelių
Pusė ketaus grotelių
Dviejų dalių paaukštinta grotelės
Maža ketaus keptuvė
Nuotolinis termometras su dviem zondais
Ketaus padažo puodas
© Big Green Egg Europe

